Betfair recension 2023 - Transparent bedömning av den populära bookmakern

Det anses av många bara ett av dagens bästa bettingbolag. Betfair är en stor aktör på den internationella spelmarknaden, och en favorit även bland många svenskar.

Visa mer

Här kan du ta del av ett mångsidigt urval av marknader och ligor. Konkurrenskraftiga odds erbjuds i de stora ligorna. Dessutom lockar spelbolaget även med live streaming och en alldeles egen spelbörs. Läser vidare i vår Betfair recension för att komma igång för en fullständig utvärdering av spelbolaget.

Visa mindre
Inte verifierat
Betfair
1.0

  • Betfair utbetalning tid är snabb
  • Konkurrenskraftiga odds
  • Unik spelbörs
Licens

  • Betalningsmetoder:
*T&C gäller! 18+
Bonus: 4.7
Uttag: 4.6
Deposition: 4.5
Valutor: 4.8
Programvara: 4.7
Vänlighet: 4.7

Betfair skapa konto: snabbt och enkelt

För att komma igång och spela på Betfair så behöver du först öppna ett konto. Att bli medlem är enkelt, men för tydlighetens skull så ska vi gå igenom inloggningsprocessen steg för steg. Det första som du ska göra är att trycka på funktionen som heter ”gå med nu”. Du kommer nu att förflyttas till inloggningssidan och Betfair registrering.

Inloggningen består av två steg:

I det första steget så kommer du att få uppge dina personliga uppgifter. Fyll i följande information: Kön, förnamn, efternamn, födelsedatum, personnummer, adress och telefonnummer, så snart detta är klart så kommer du få välja ett lösenord. Men vi vet ju alla hur du kan vara. Ibland glömmer man helt enkelt saker. Men om du skulle råka glömma bort ditt lösenord eller ditt användarnamn så kan du alltid återskapa detta på Betfair. Du kommer även att få ange en säkerhetsfråga vid din inloggning.

Slutligen så kommer du även att få välja din insättningsgräns. Här anger du det belopp som du maximalt vill sätta in under en viss tid.

När detta är klart så kan du göra din första insättning! Fast om det finns en Betfair bonus kan du såklart inte glömma att aktivera denna i samband med din registrering.

Betfair betalningsalternativ: insättningar och uttag

Betfair

Efter att du har skapat ditt konto är du alltså redo att göra din första insättning. Välj helt enkelt den betalmetod som passar dig bäst. De är till exempel möjlighet att använda dig av klassiska betalkort som Visa och Mastercard. För alla som föredrar de mer klassiska betalmetoderna så är det även möjligt att göra en traditionell banköverföring.

Nackdelarna med att använda traditionella kontokort är att uttagen kan ta något en längre tid, cirka 1 till 3 dagar. Vill du ha en snabbare lösning kan vi rekommendera att du använder dig av Trustly. Det här är en direktbanköverföringsmetod som också ingår bland Betfair betalningsmetoder. Med andra ord så sker både insättningar och uttag direkt. Det är självfallet förklaringen till att betaltjänsten blivit så populär.

Andra tillgängliga alternativ på Betfair är e-plånböckerna NETELLER och Skrill. Hur en insättning går till har vi kort redan beskrivit. Första gången som du loggar in så gör du som sagt en insättning i registreringsprocess andra steg. Ange bara hur stort belopp du vill sätta in, samt vilket betalsätt du vill använda dig av. Och så snart du har koll på finanserna är du redo att börja spela på några av världens mest populära ligor.

VISA logo
Mastercard logo
NETELLER logo
PayPal logo
Skrill logo
Trustly logo

Betfair sports betting ger många alternativ

Om du letar efter Sveriges bästa odds så har du kommit till rätt plats. Betfair Sverige erbjuder nämligen det mesta som sportfantasterna gillar. Vad sägs till exempel odds boost så gott som dagligen - och detta i kombination med en helt unik spelbörs?

Det finns en anledning till att det här spelbolaget har blivit en så stor favorit hos så många spelare. Så låt oss titta närmare på och marknaderna. Du har alltid tillgång till ett brett spelutbud. Om du till exempel spelar på fotboll kan du välja traditionellt 1x2-spel, men även över/underspel. På sidan erbjuds även Asian handicap. Som medlem har du även tillgång till så kallade förhöjda odds. Detta betyder att bettingbolaget kommer att höja det normala oddset för att erbjuda ett ännu högre odds till sina spelare.

Vidare så får du inte missa det som kallas för Betfair spelbörs. Vad är då detta? Det här är ett alternativ som ger dig möjligthet att spel mot de andra medlemmarna. I vanliga fall så spelar du ju så att säga mot en bookmaker, men när det gäller spelbörsen så avgörs oddset av dina motståndare. Detta är kallas för att boka ett spel, och du hittar så klart all information om detta direkt på Betfair Sverige hemsida. Där hittar du till exempel något som kallas för spelbörs-skolan.

Vidare så har du självklart även tillgång till massor av live bets och även live oddsen ligger på bra nivåer. Övriga funktioner som du har tillgång till är bland annat Betfair stänga spel.

Oddsen presenteras i flera olika format: välj om du föredrar europeiska eller amerikanska odds.

Toppligorna väntar

Precis som på många andra svenska bettingbolag så är det fotboll som lockar flest spelare. Betta på allt från Premier League till spanska La Liga och tyska Bundesliga. Konkurrenskraftiga odds erbjuds även i FIFA World Cup.

Eller föredrar du kanske hellre att spela på ishockey? Även här har du tillgång till mängder av spel. SHL, NHL och Allsvenskan hittas på det populära spelbolaget.

Via hemsidan kan du enkelt navigera dig fram till olika sporter. Andra populära marknader är bland annat tennis och basket. Du har även tillgång till politikmarknader vilket betyder att du kan skapa en spelkupong och spela på nästkommande vinnare i det amerikanska presidentvalet. Däremot saknas för närvarande ett utbud av e-sport.

Fem populära sport på Betfair

Live betting och Betfair TV imponerar

Om du är en spelare som gillar live betting så har du en hel del att se fram emot. Betfair live betting har nämligen många fördelar. Faktum är att det räknas som en marknadsledande aktör.

Kikar vi i listan på Betfair live odds så ser vi att den ger möjlighet att spela på sporter från världens alla hörn. Du har tillgång till tusentals olika livespel, vilket gör att Betfair verkligen har ett bredare utbud än många av konkurrenterna. Alla till gängliga marknader hittar du under fliken med namnet live betting på sportspel Betfair.

Funktionen är enkelt uppbyggd vilket gör att du enkelt kan navigera till aktuella live marknader, inom olika sporter, som till exempel Betfair golf.

Som ett av dagens bästa bettingbolag så kan även Betfair live streaming erbjudas. Detta går under namnet Betfair TV.

Själva säger bettingbolaget att de ger sina medlemmar möjligheten att se världens största live event live hos dem. För att ta del av tjänsten krävs alltså att du har ett aktivt konto. Självfallet så kan du även ta del av matchuppdateringar direkt på webbsidan eller Betfair mobil.

Design och funktioner

Nästa aspekt som vi har utvärderat rör funktionalitet och design. Det är så klart viktigt att det är lätt att navigera på sidan och att du utan problem kan hitta de bästa oddsen. Och Betfair ger oss ingen anledning att klaga.

Sporterna är indelade i tydliga kategorier. Dessutom har viktiga funktioner fått egna avdelningar på hemsidan. Därför kan du lätt klicka dig vidare till Betfair stänga spel-funktionen och ”bygg ett spel”.

En central plats har givetvis din spelkupong som hittas högst upp till höger på webbsidan. Via den praktiska webben kan du som sagt även ta del av match uppdateringar och klickar dig vidare till Betfair TV.

Spela tryggt med svensk licens

Som ett väl etablerat bettingbolag och samarbetar Betfair med flera certifieringsorganisationer, bland andra eCOGRA. Som spelare här i Sverige kan du också känna dig trygg i att veta att spelbolaget innehar en svensk spellicens. Därmed följer bettingbolaget det gällande restriktioner och lagar som bestäms av den svenska spelmyndigheten.

Därutöver innehar aktören även licenser utfärdade av MGA (Malta Gaming Authority och UK Gambling Commission. Så när det gäller frågan om trygghet så är det här ett säkert val i alla lägen.

Givetvis så används en kryptering för att skydda alla känsliga uppgifter. Denna kryptering använder sig av SSL-teknik vilket skyddar din personliga integritet då det gäller till exempel dina personuppgifter och din finansiella information.

Snabb kundsupport

Betfair kundtjänst finns på plats för att besvara eventuella frågor. Supporten håller öppet varje dag mellan kl. 10 och 18:30. Under denna tid så finns svensktalande personal på plats. Du kan välja att skicka dina frågor per e-post. Den adress som du använder dig av är då support.sv@betfair.com. Beskriv kort vad frågan handlar om så kommer än medarbetare att kontakta dig. På sin hemsida så uppger supporten att frågor per e post besvaras inom 4 timmar.

Ett annat alternativ är att du väljer att kontakta Betfair Sweden per telefon. Telefonnumret till kundservicen är 0850520169. När du befinner dig i inloggat läge så kan du såklart även använda den praktiska livechatten. Via den så går det garanterat enkelt att få svar på allt från Betfair registration till odds.

Företagsinformation
Namn Betfair
Adress Triq In il-Kappillan Mifsud, St. Venera, SVR 1851, Malta
Grundades 2000
Spellicens/er Svensk spellicens, MGA, UK Gambling Commission
Telefon 0850520169
Mejl support.sv@betfair.com
Kontaktformulär Nej
Livechatt Ja

Sammanfattning

Det är inte förvånande att Betfair sports betting har blivit ett så populärt val bland både svenska och internationella spelare. Här har du tillgång till några av dom absolut bästa marknaderna. Välj om du vill spela på toppmatcherna i fotboll - eller något mer ovanligt. Funktioner som live betting och spelbörsen drar såklart upp betyget ytterligare.

Som vi har sett i vår Betfair review har du alltid tillgång till olika funktioner som gör spelandet ännu bättre. För en riktigt smidig spelupplevelse rekommenderas till exempel att du laddar ner Betfair app.

Nya bonusar och kampanjer presenteras regelbundet så håll utkik efter aktuella erbjudanden och få en Betfair bonus

FAQ

Det enklaste sättet att göra dessa verifieringar är att använda sig av BankID.

Ja visst, bettingbolaget erbjuder även ett brett urval av casinospel.

Det beror på vilket betalsätt som du väljer. De snabbaste alternativen tar inte längre än 5 till 15 minuter.

Betfair har genom åren presenterat mängder olika bonus kampanjer Betfair cash out etc. Du hittar all aktuell bonusinformation på deras hemsida samt i deras sociala mediekanaler.

Det stämmer! Som medlem har du tillgång till en smidig app som gör det lätt att detta på allt från Betfair live betting till Betfair Exchange.

Recensioner av rekommenderade Svenska operatörer
open
Top