Coolbet recension - Objektiv bedömning med raka besked

Coolbet är ett bettingbolag att hålla ögonen på. För faktum är att det har tagit hem otaliga priser sen det öppnade under 2016.

Visa mer

I prishyllan står bland annat utmärkelserna ”Bookmaker of The Year 2018" och "Mobile Sports Product of the Year." Om du ännu inte hunnit spela på bettingbolaget från Estland ska du läsa vidare här. I vår Cool bet recension tar vi tempen på ett isande coolt spelbolag.

Visa mindre
Inte verifierat
Coolbet
1.0

  • Logga in med BankID
  • Odds sätts direkt – inga mellanhänder
  • Coolbet Betbuilder
Licens

  • Betalningsmetoder:
*T&C gäller! 18+
Bonus: 4.5
Uttag: 4.5
Deposition: 4.4
Valutor: 4.7
Programvara: 4.8
Vänlighet: 4.6

Coolbet skapa konto med BankID

Att komma igång och spela är garanterat enkelt. Det enda som du behöver ha tillgång till är ett BankID. Det betyder att det faktiskt inte behöver ta längre tid än en knapp minut att göra en Cool bet registrering. Hur du praktiskt går till väga ska vi titta på nu.

Alternativ 1)

Börja med att klicka på funktioner som heter registrera. Det första alternativet betyder att du loggar in med ditt BankID. Fyll i ditt 12 siffriga personnummer och bekräfta att du är minst 18 år gammal. Efter att du har accepterat villkoren trycker du på funktionen ”nästa” och kommer nu att få verifiera din inloggning med ditt BankID.

Alternativ 2)

Du kan även välja att göra din Coolbet registrering genom att använda vad som kallas för ”Snabbspel”. Denna hittats på samma sida som inloggning med BankID. När du väljer det här alternativet så kommer du att sköta registreringen precis på samma sätt och därefter göra dina insättningar och uttag med Trustly.

För att kunna använda funktionen snabbspel måste du också godkänna regler och villkor, samt verifiera med ditt BankID.

Snabba och säkra Coolbet betalmetoder

Efter att du har valt ditt inloggningsalternativ så är det dags att göra den första insättningen med Coolbet betalningsmetoder. Som vi precis nämnde så innebär det andra alternativet att man måste använda sig av Trustly. Det här är knappast en nackdel eftersom det här faktiskt som räknas som det snabbaste och smidigaste betalsättet i dag. Coolbet utbetalning tid är alltså kort.

Fast vill du ha lite fler alternativ då det gäller Coolbet betalningsalternativ så ska du istället välja det första alternativet. Gör du detta så kan du till exempel välja att göra insättningar med Visa eller e-plånböcker som NETELLER och Skrill.

VISA logo
Mastercard logo
NETELLER logo
Paysafecard logo
Skrill logo

Coolbet sports betting imponerar

Coolbet

I utbudet av spelmarknader på Coolbet finns en mångsidighet som imponerar. Till de enklare spelen hör traditionella 1X2-spel -fast du har självfallet även möjlighet att spela på vinnarlaget i en specifik liga. Över/underspel är ett annat populärt spelalternativ.

Därtill finns det flera andra populära bettingfunktioner. Du har inte bara tillgång till så kallat singelspel utan även kombispel och systemspel.

Detta ger dig möjlighet att själv välja hur du vill att din spelkupong ska se ut. Oavsett vilket alternativ du väljer så kan du räkna med att alltid få konkurrenskraftiga odds när du spelar på det isande och coola spelbolaget.

Det som får Coolbet att skilja sig från många av sina konkurrenter är att de faktiskt sätter sina egna odds. Många andra spelbolag köper istället in odds till spelarna, men här har Coolbet alltså valt en annan väg vilket ofta kan betyda att du faktiskt kan få bättre odds när du väljer att spela på det estländska.

Givetvis så har du även tillgång till en BetBuilder- med denna så är det möjligt att sätta samman sina egna spel och kuponger. Även här är möjligheterna många och du väljer alltså själv hur ditt spel ska se ut.

Sammanfattat så erbjuder bettingbolaget alltså många alternativ och att Coolbet själva väljer att sätta sina odds är så klart något som gör det här det är lite intressant alternativ. Dessutom så erbjuds en riktigt bra spelmiljö till spelarna. Däremot så saknas för närvarande funktioner som Coolbet stänga spel.

Coolbet sports: Spela på världens bästa ligor

Som medlem kan du se fram emot ett brett urval av spel. Precis som på många andra bettingbolag så är det fotboll som är populärast. Du kan till exempel välja att spela på La Liga eller Serie A. Du har även tillgång till många matcher i tyska Bundesliga.

Med ett namn som Coolbet är det självfallet så att spelaren även har tillgång till mycket vintersport- du kan ta del av ett brett urval av spel inom t.ex. ishockey. Störst är satsningen på NHL. Välj mellan mängder av singel- och kombinationsspel i en av världens bästa ishockeyligor.

Andra populära sporter på Cool bet Sverige är bland annat basket, handboll, tennis och alpint- dessutom erbjuder det är ett populära spelbolaget många alternativ när det gäller esport. Välj till exempel att spela på RLCS European Championship, Liga Latinoamérica eller LCS. Den musikintresserade kan se fram emot Coolbet Eurovision betting.

Live betting på Coolbet Sverige

Ett stort hur val av live odds väntar också för den som väljer att öppna ett Coolbet konto. Du kan till exempel spela på flera av dom europeiska toppmatcherna i realtid. Coolbet live betting erbjuds även för alla ishockeyfans och tennisintresserade. Samtliga alternativ hittar du på avdelningen live odds.

Du kan enkelt se vilka olika live odds som erbjuds för tillfället. Du kan även välja att ta del av tillgängliga odds inom 1h, 6h och 24 h. Det finns även en funktion som går under namnet ” mina favoriter”, där du kan lägga in de live odds som du vill följa. Särskilt intressanta live evenemang hittas under funktionen som kallas för ” rekommenderat”.

Du kan enkelt sortera olika tillgängliga livespel utifrån olika ligor. Självfallet så kan du även få fram aktuella slutresultat och du får alltid uppdateringar om pågående matcher. Däremot så finns det för närvarande inte möjlighet att del av Coolbet live streaming. Fast möjligt är förstås att det här är en funktion som kommer att introduceras längre fram.


Design och funktioner

I vår objektiva recension så tittar vi som sagt på fler olika aspekter. Något som är avgörande för spelupplevelsen ska bli bra är även den användarmiljö som er bjuds. Och det finns inte mycket som vi saknar. Inloggningsfunktionen är som vi redan beskrivit väldigt smidig och enkel. Lika enkelt fungerar det att navigera på hemsidan. Du kan snabbt hitta dina favoritodds och börja spela direkt.

Något som får Coolbet att sticka ut är deras feed. Genom denna så kan du följa andra spelare och se vad det bettar på just nu. Faktum är att det här är en funktion som vi bara hittar på Coolbet. Självfallet så kan du använda denna för att hitta idéer på kommande spel och marknader. Funktionen finns tillgänglig för flera olika länder. Du kan så klart se den svenska feeden men om du är nyfiken på att kolla hur bettingintresset ser ut i andra länder så kan du även titta på deras feed.

En annan kul funktion går under namnet ”vinnare”. Där kan du se hur stora vinster som har delats ut och kolla hur den vinnande kupongen såg ut.

Samtliga spelalternativ är alltid tydligt presenterade. Klickar dig enkelt fram till det du söker. Som ett modernt spelbolag i framkant så ser Coolbet självfallet till att du kan spela på alla typer av enheter. Logga in och spela på m Coolbet mobil eller betta på favoritmatchen via surfplattan.

När det gäller mobilspel så behöver du aldrig ladda ner någon Coolbet app. Istället så loggar du in precis som vanligt och betta på den bästa marknaden är med konkurrenskraftiga odds.

Svensk licens och en trygg spelmiljö

Coolbet finns som sagt tillgängliga för spel på många olika marknader. Det är ju inte bara vi svenska spelare som kan ta del av de odds som erbjuds av spelbolaget. Följaktligen så har bettingbolaget även flera licenser. Det är ett internationellt bolag tar till exempel en licens utfärdad av MGA (Malta Gaming Authority) – vilket av många räknas som den främsta i Europa.

Fast som spelare här i Sverige är det såklart den svenska spellicensen som är viktigast. Den svenska spelmyndigheten har utvärderat och kontrollerat den spelmiljö som erbjuds, och funnit att den upprätthåller den nivå som krävs för att få en svensk licens. Som medlem kan du alltså känna dig trygg i att veta att gällande svensk lagstiftning efterföljs. Du har självfallet även alltid tillgång till skattefria uttag när du väljer att spela på detta svensklicensierade spelbolag.

Coolbet jobbar också mycket med ansvarsfullt spelande. Du har till exempel alltid tillgång till det verktyg som Spelinspektionen har utvecklat: insättningsgränser och spelpaus för att nämna två. Dessutom arbetar bettingbolaget även med ”Spelberoendes riksförbund”.

Ur ett säkerhetsperspektiv kan det även vara värt att nämna att all information på hemsidan skyddas av kryptering. Detta för att alltid värna om din personliga integritet i alla lägen.

Svensk kundsupport

Coolbet Sverige har givetvis en kundsupport som kan besvara alla eventuella frågor. Du kan vända dig till denna varje dag mellan klockan 09:00 och 02:00.

Du kan alltid få kundservice på svenska. Det kan också vara bra att nämna att det även finns en engelsktalande kundsupport. Denna håller öppet dygnet runt. Så skulle du behöva kontakta spelbolaget utanför dom ordinarie kontakttiderna, så är detta alltså möjligt, men all kommunikation sker då på engelska.

Om du snabbt vill få svar så kan vi rekommendera att du väljer support via live chatten. En smidig och professionell funktion som ger svar direkt. Öppna bara chatten på hemsidan och ställ din fråga. Du kan även välja att höra av dig per e-post. Skicka ditt meddelande tillkundtjänst@coolbet.com.

Finns det då någon telefonsupport? För närvarande så saknas den här funktionen. Spelbolaget skriver själva på sin hemsida att man har valt att stänga telefonsupporten på obestämd tid. Detta då dom flesta spelare helt enkelt föredrar att ställa sina frågor i de digitala kanalerna i stället.

Företagsinformation
Namn Polar Limited
Adress Regent House, Office 21, Bisazza Street, Sliema SLM1640, Malta
Grundades 2016
Spellicens/er Svensk, estnisk och maltesisk spellicens
Telefon Nej
Mejl kundtjanst@coolbet.com
Kontaktformulär Nej
Livechatt Ja

Sammanfattning

Att Coolbet har blivit en stor favorit bland dom nordiska spelarna är ingen hemlighet. Men det är inte bara den isande inramningen som lockar nordiska spelare. Här väntar ett riktigt bra utbud av konkurrenskraftig odds - allt inramat i en användarvänlig bettingmiljö.

Du har alltid tillgång till flera av de stora toppligorna- och som vi har berättat här i vår Coolbet recension så levereras oddsen från spelbolaget själva. Du har givetvis även alternativet att betta live - oavsett om du föredrar en utmaning i fotboll, tennis eller ishockey så har du en hel del att välja på.

Kundsupport är alltid snabb, och undrar du över något så är det lätt att komma i kontakt med spelbolaget.

Dessutom så brukar Coolbet ha en hel del roliga bonusar och kampanjer. Och som vi har berättat här så har du just nu chansen att få en riktigt bra sportbonus när du väljer att öppna ett konto. Klicka bara på våra länkar för att aktivera ditt erbjudande direkt.

Om du vill hålla dig uppdaterad med det senaste på spelbolaget så kan vi även tipsa om deras blogg där kan du läsa mer om olika kampanjer och spännande mästerskap. Inför dom stora evenemangen så brukar det populära spelbolaget alltid erbjuda särskilda specialodds.

Vi hoppas att du har haft nytta av vår Coolbet review och att den har gett dig den information som du behöver för att komma igång och spela.

FAQ – Vanliga frågor och svar

I vår genomgång så har vi fastslagit att Coolbet, som tar fram egna odds, håller konkurrenskraftiga nivåer och utbetalning procenten är bra.

Det stämmer! Coolbet brukar ofta erbjuda olika typer av kampanjer. Om du väljer att öppna ett konto så kan du till exempel få en Coolbet bonus som ger 100 % i bonus upp till 500 kr.

Ja, här erbjuds du alltid snabb inloggning. Allt du behöver göra är att plocka upp mobilen och logga in med ditt personliga BankID.

Det här är ett komplett spelbolag som dessutom erbjuder ett brett urval av casinospel. Du kan spela allt från klassiska slots till spännande live casinospel.

Recensioner av rekommenderade Svenska operatörer
open
Top