Betway recension - Allt du behöver veta om bookmakern

Det är ett räknas som ett av Europas absolut största spelbolag. Vi snackar förstås om Betway. Här har du tillgång till över 190 000 event varje år – och du kan alltid räkna med konkurrenskraftiga odds.

Visa mer

Till de främste funktionerna hör bland annat en Betbuilder. Missa inte heller chansen att använda funktioner som förhöjda odds och Betway cash out. I vår Betway recension hittar du all information du behöver om sportjätten.

Visa mindre
Inte verifierat
Betway
1.0

  • Logga in med BankID
  • Boostade odds
  • Betway Betbuilder
Licens

  • Betalningsmetoder:
*T&C gäller! 18+
Bonus: 4.3
Uttag: 4.2
Deposition: 4.4
Valutor: 4.4
Programvara: 4.3
Vänlighet: 4.6

Betway skapa konto - Snabbt och enkelt

Om du vill börja spela på Betway behöver du först öppna ett konto. Detta gör du snabbt och enkelt via hemsidan. Betway registrering finns självfallet tillgänglig även på mobilen. Du behöver bara gå igenom några enkla steg - men för tydlighetens skull så ska vi navigera dig igenom Betway registreringen.

Steg 1.

På hemsidan finns en funktion som heter ”registrera konto”. Om du klickar på den så kommer du vidare till en sida där du ombeds att legitimera dig med BankID.

Först kommer du att få uppge ditt personnummer. Tryck sedan på ”fortsätt med BankID”.

Steg 2.

Du kommer nu att få verifiera ditt konto. Detta gör du direkt med din e-legitimation. Smidigt och snabbt med andra ord! Du behöver inte ange någon annan typ av uppgifter, genom att använda ditt BankID så får nämligen spelbolaget tillgång till alla de uppgifter som de behöver.

Hur du gör insättningar och uttag

Nu är det dags att göra en första insättning. Du kan välja mellan flera olika betalsätt. Betway betalningsalternativ lämnar lite att önska. Du ka t.ex. använda dig av Trustly vilket ju är sammankopplat med ditt BankID. Väljer du det här alternativet så kommer du garanterat igång direkt! Betway utbetalning tid är då också kort – bara 5–15 minuter.

Föredrar du att använda kontokort erbjuds Visa och MasterCard. Väljer du hellre att göra dina transaktioner med en e-plånbok erbjuds alternativet Neteller. Slutligen erbjuds även alternativet Paysafecard för spelarna.

Den lägsta uttagsgränsen – oavsett val av betalmetod är 100 kr. Tänk även på att kontrollera om betalningsleverantören tar ut särskilda avgifter. Betway tar aldrig ut särskilda avgifter i samband med insättningar och uttag.

I samband med att du loggar in första gången så kommer du även att få välja dina kontoinställningar. Du kan alltid välja att ändra på dessa vid ett senare tillfälle om så skulle önskas.

VISA logo
Mastercard logo
NETELLER logo
paysafecard logo
Skrill logo
Bank wire logo
PayPal logo

Betway sports betting ger många alternativ

Sedan Betway grundades 2006 så har det haft som mål att kunna erbjuda ett av Europas bästa utbud inom betting. Från början fokuserade företaget främst på det brittiska spelarna, men idag finns ett utbud som passar även de nordiska spelarna.

I utbudet av marknader finns en imponerande mångsidighet. Det är självfallet möjligt att spela på klassikerna som 1X2-spel i fotbollsmatcherna, samt slutvinnaren över en specifik liga. Därutöver ges även möjlighet till både över/underspel. Även den efterfrågade funktionen med Asian handicap erbjuds av det kompletta spelbolaget.

Dessutom har du tillgång till den rad specialfunktioner som till exempel förhöjda odds, eller boostade odds som det också kallas.

Som medlem har du alltså chansen att få riktigt bra odds på dom stora marknaderna.

Den som vill ha en helt annan form av utmaning ska inte missa funktionen Betway Betbuilder. Den är lanserades under 2020, och blev snabbt en succé. Enkelt förklarat så handlar det om möjligheten att skapa egna spel och bygga upp egna kuponger. Via hemsidan kan du alltid se vilka matcher som finns tillgängliga för Betbuilder under et mottot ”betyourway”.

Du har självfallet även tillgång till ett brett urval av live bets. Alla live odds ligger på konkurrenskraftiga nivåer. Som spelare har du även tillgång till funktioner som Betway stänga spel (tillgängliga spel hittas även under Betway cashout).

Oddsen på Betway finns tillgängliga i flera olika format: välj till exempel om du föredrar att spela med europeiska eller amerikanska odds.

Sammanfattat så erbjuds alltså alla tänkbara marknader. För alla som letar efter ett bettingbolag som förstår vad dagens spelare efterfrågar, då är Betway ett givet val.

Sportspel Betway - Spela på de bästa ligorna

Ett komplett urval av sporter väntar på spelbolaget. Att det är fotboll som är populärast är knappast någon nyhet. Välj om du vill spela på en svensk toppmatch eller Premier League och FIFA World Cup. Den som vill betta på europeisk toppfotbol kan se fram emot både spanska La Liga och tyska Bundesliga.

Självfallet så har du även många alternativ när det gäller ishockey. Ta chansen att spela på allt från SHL till NHL via Allsvenskan på det världsledande spelbolaget.

Andra populära sporter är bland annat handboll, tennis, alpint och basket. Hundratals odds erbjuds även på boxning, volleyboll och golf. Även om utbudet av sport är brett så kan det konstateras att det däremot för närvarande saknas ett utbud av esports Betway.

Fem populära sport på Betway:

Live betting stort på Betway

Det marknadsledande spelbolaget erbjuder även ett brett urval av alternativ inom Betway live betting. Under Live odds hittar du mycket fotboll, men det är även möjligt att betta live på allt från basket till tennis via bordtennis. Om du är en spelare som gillar live betting så har du kort sagt en hel del att se fram emot på sportspel Betway.

Om du klickar på funktionen live odds så kan du se alla tillgängliga spelalternativ. Tack vare en smidig funktion är det lätt att välja sitt live odds för att snabbt kunna göra en satsning i favoritmatchen.

Om det är just fotboll som lockar så har du till exempel möjlighet att live betta på A-League och FFS Cup.

Även Betway live odds på tennis är väl värt att spana in. Även här är alternativen många.

Du kan alltid se aktuella matchresultat och följa de pågående matcherna via hemsida. Du kan självfallet nå den här funktionen även direkt via mobilen eller surfplattan. Däremot så saknas Betway live streaming funktionen för tillfället på sidan.

Design och funktioner

Vår recension syftar till att ge dig allt du behöver veta. Därför har vi även tittat närmare på hur användarvänligt bettingbolaget är. Och det finns ingenting att anmärka på här. All information är tydligt upplagt vilket gör att du enkelt kan navigera fram till det odds eller spel som du söker. Centralt placerat på sidan finns en funktion som gör att du enkelt kan välja det oddsformat som du söker. Högst upp på sidan hittar du även din spelkupong och dina aktuella spel.

Samtliga marknader och sporter har delats in i tydliga sektioner på Betway sports betting. Alla live odds har som tidigare nämnts fått en egen avdelning. På så sätt kan du snabbt hitta det du söker. Vi kan även passa på att tipsa dig om att spana in det spelbolagets egen blogg. För självfallet så har du möjlighet att ta del av riktigt bra tips där. Om det finns särskilda boostade odds eller andra odds kampanjer så kommer självfallet all information att presenteras där.

Givetvis så kan du välja att spela på alla typer av enheter. Samtliga marknader och live odds finns tillgängliga för spel på dator, Betway mobil och surfplatta. Du behöver inte ladda ner en särskild app utan loggar in precis som vanligt. Fast föredrar du att spela på en app så behöver du inte bli besviken. För givetvis erbjuds även en Betway app!

Även Betway betalningsmetoder är väldigt användarvänliga.

Svensk licens betyder tryggt spelande

Det här räknas som sagt som ett av Europas främsta bettingbolag. För att kunna verka på flera internationella marknader så innehas flera olika licenser. Sedan många år tillbaka är Betway certifierade av MGA (Malta Gaming Authority), vilket är en av dom största och mest välkända licensmyndigheterna i Europa.

Som spelare i Sverige kan det självfallet vara tryggt att veta att en svensk licens också innehas av spelbolaget. Den svenska Spelinspektionen har därmed bedömt att Betway Sverige uppfyller samtliga krav som ställs av svenska spellagar. Därmed kan du som spelare i Sverige alltid känna dig trygg och säker när du loggar in för att betta och spela.

Vidare så arbetar spelbolaget även med flera andra internationella spelarorganisationer. Sedan en lång tid tillbaka så är bettingbolaget godkänt av eCOGRA.

All information på sidan är självfallet alltid skyddad av kryptering. Här används den senaste SSL-tekniken, en garanti för såväl din personliga integritet samt personuppgifter och känslig finansiella information.

Snabb kundsupport

På Betway Sverige finns det givetvis en kundsupport på plats vilken kan besvara alla eventuella frågor. Denna håller öppet för spelarna varje dag mellan 09:00 och 01:00.

Väljer du att kontakta kundsupporten under dessa tider får du alltid support på svenska. Fast faktum är att supporten håller öppet längre än så, närmare bestämt dygnet runt. Fast väljer du att höra av dig på övriga tider så får du support på engelska.

Vi rekommenderar att du använder dig av deras live chatt. Den är snabb, smidig och professionell. Dessutom är väntetiden alltid kort. Föredrar du att kontakt via epost så använder du dig av adressen support@betway.se. Mejl supporten håller öppet dygnet runt, men man får räkna med att svaren dröjer något längre än om man använder sig av live chatten.

Förutom att erbjuda support via live chatt och e post så erbjuds även telefonsupport. Du kan välja mellan två olika nummer. Det första erbjuder svensk support, medan det andra erbjuder support på engelska. Telefonsupporten har samma öppettider som övriga kontaktvägar.

Företagsinformation
Namn Betway
Adress 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta
Grundades 2006
Spellicens/er Svensk spellicens, MGA, UKGC
Telefon  0200 880 161
Mejl support@betway.se
Kontaktformulär Nej
Livechatt Ja

Sammanfattning

Att Betway har en så marknadsledande position i Europa är knappast något som förvånar. Så väl svenska som internationella spelare har upptäckt det otroliga utbud av odds som erbjuds på Betway.

Och flertalet av de stora toppligorna erbjuds - och oddsen håller alltid bra nivåer. Du kan självfallet även välja att betta live - oavsett om favoritsporten heter fotboll, tennis eller ishockey.

Att kundsupport erbjuds dygnet runt är en annan positiv faktor. Vi gillar också att du alltid kan välja mellan en rad olika alternativ då det gäller insättningar och uttag.

Betway presenterar regelbundet olika typer av kampanjer och oddsbonusar. Som ny medlem kan du t.ex. ofta få en Betway bonus. Därför är det alltid en god idé att hålla utkik efter vilka alternativ som finns tillgängliga för tillfället. Givetvis erbjuds alltid schyssta och transparenta villkor på det licensierade spelbolaget – vilket drar upp betyget i vår Betway review ytterligare.

FAQ – Vanliga frågor och svar

Ja, vår genomgång visar att Betway erbjuder odds med en riktigt bra utbetalningsprocent. Detta gäller även utbudet av live odds.

Betway brukar alltid erbjuda olika typer av kampanjer. Nya spelare kan ofta få en välkomstbonus. Därefter kan du se fram emot special kampanjer samt till exempel ger dig boostade odds.

Självklart! Betway app finns tillgänglig för nedladdning för alla Android och Iphone-ägare.

Den som tröttnar på fotboll och ishockey kan även se fram emot ett brett urval av casinospel från några av de främsta utvecklarna.

Recensioner av rekommenderade Svenska operatörer
open
Top