Hajper recension – Har denna bettingsida allt som krävs för att vara bäst i Sverige?

Hajper tar för närvarande inte emot spelare från Sverige! Vi rekommenderar att du skapar ett konto med Bet365!

Ett stort utbud av sporter och aktiviteter för betting, snabb registrering, ännu snabbare utbetalningar… Det låter ganska perfekt, eller hur? Hajper påstår sig själv ha allt detta, och påstår även sig själv att vara det bästa nätcasinot i Sverige.

Visa mer

Kan denna bookmaker faktiskt styrka detta påstående? Det tar vi reda på idag. Den här Hajper recension går igenom det du bör veta innan du registrerar dig. Låt oss sätta igång direkt!

Visa mindre
Inte verifierat
Hajper
1.0

  • Enkel registrering på sekunder
  • Fungerar lika bra på mobil som dator
  • Säker bookmaker med svensk licens
Licens

  • Betalningsmetoder:
*T&C gäller! 18+
Bonus: 1
Uttag: 1
Deposition: 1
Valutor: 1
Programvara: 1
Vänlighet: 1

Hajper registrering – Slipp att skapa ett konto genom ditt BankID

Tycker du att det är jobbigt att skapa ett nytt konto varje gång du ska prova en ny bettingsida? Då kommer Hajper Sverige glädja dig genom deras mycket enkla registrering som sker genom BankID. Det är lätt som en plätt att sätta igång på Hajper eftersom du bara behöver följa 2 enkla steg; skriv först in summan för din första insättning (minst 100 kronor) och sedan verifierar du med BankID. När du verifierar din betalning med BankID verifierar du samtidigt din identitet, och sedan är du redo att börja spela och betta omedelbart. Det tar inte mer än en halvminut innan du kan placera din första satsning. Det är allt som krävs för Hajper skapa konto.

Du kan också kamma in en välkomstbonus så fort du har registrerat dig. För betting gäller en riskfri bonus – när du gör din första insättning väljer du Ultrabet-bonusen. När du placerar ditt spel väljer du helt enkelt att betala med denna Ultrabet bonus. Om du inte vinner får du de 100 kronorna tillbaka i spelkontot! Alltså får du chansen att testa betting riskfritt genom denna härliga välkomstbonus.

Hajper registrering fungerar inte på något annat sätt än med mobilt-ID, och detta är för att bibehålla maximal säkerhet. En registrering, och en bonus, per person är vad som gäller för Hajper skapa konto.

Säkra och snabba Hajper betalningsmetoder men utbetalning kan dröja

Hajper är en bookmaker med bara två tillgängliga betalningsmetoder: Swish och Zimpler. Båda dessa är väldigt snabba på att processa betalningar och även väldigt säkra. De flesta svenskar har redan Swish, och det är lätt att komma igång med Zimpler.

Du kan inte betala med några e-plånböcker eller något kort. För att vara helt säkra på att det är du som spelar med dina pengar och samtidigt verifiera din identitet är Swish och Zimpler de utvalda Hajper betalningsalternativ.

Vi hade önskat att Trustly också var ett alternativ då det är vad många spelare är vana vid att använda, men de två Hajper betalningsmetoder som finns är mycket smidiga och säkra.

Insättningar är både mycket enkla och mycket snabba. Inga avgifter tillkommer när du sätter in pengar.

Tyvärr fann vi i denna Hajper review att vi inte är kan vara lika nöjda med hur utbetalning fungerar.

För att ta ut pengar behöver du välja en bank du vill att pengarna ska föras över till. Sedan kan det ta upp till 24 timmar innan din begäran är bekräftad. Efter det så behöver självklart din bank processa saldot. Det kan ta allt ifrån 5 minuter till 48 timmar. Ibland kan Hajper utbetalning tid alltså vara några få minuter men det kan även ta upp till 72 timmar tills du har pengarna på kontot.

Vi hade önskat att det fanns några snabbare Hajper betalningsalternativ för utbetalning. Du kan inte få tillgång till dina vinster direkt vilket enligt oss definitivt är ett minus.

Du kan göra 2 kostnadsfria uttag inom en rullande tidsperiod på 30 dagar, men om du vill göra fler uttag än så tillkommer en avgift på 5 euro (ungefär 50 kronor). För att kunna göra ett uttag behöver du ha minst 50 SEK i saldo, och du kan max ta ut 150 000 SEK per uttag.

De bra nyheterna är att du slipper skatter helt och hållet eftersom Hajper är en bookmaker med svensk licens.

Swish logo
Zimpler logo

Din välkomstbonus hos Hajper – 100 kronor i riskfritt spel

Hajper

När du registrerar dig hos Hajper Sportbettingsida kan du välja “Ultrabet”-bonusen för att kunna dra nytta av riskfritt sportspel. Först måste du välja denna bonus vid första insättning, och sedan kan du välja Ultrabet-bonusen som betalningsmetod när du placerar ett spel.

Om du inte vinner spelet du placerade med Ultrabet-bonusen förlorar du ingenting – det är ett riskfritt spel. Du får helt enkelt de 100 kronorna tillbaka i spelkontot och kan återigen använda dem för betting precis som med spelpengar från en vanlig insättning.

Vadslagning hos Hajper – Olika sätt att betta

För att betta hittar börjar du med att hitta en match eller tävling du vill betta på genom att bläddra bland sporter och populära evenemang. När du ser något intressant trycker du på detta och blir då presenterad med dina möjligheter för betting.

Du kan betta på en del olika saker, individuellt för sporten. Det kan till exempel vara resultatet av en fotbollsmatch; vem som gör första mål, vem som gör sista mål och så kan du även betta med handikapp för chans till större vinst. Om du bettar på en boxningsmatch kan du betta vem du tror kommer vinna specifikt för varje runda. I golf bettar du bara på vinnare.

Spelkuponger är väldigt enkla att förstå och använda. När du klickar på det du vill betta på dyker din kupong upp som ett sidofält och låter dig anpassa din satsning samtidigt som din potentiella vinst alltid är synlig. Du väljer om du vill betta Singel, Kombo eller System och hur mycket du vill betta. När du är nöjd kan du konfirmera och så har du lagt ditt vad.

Högst upp i sidan kan du välja hur du vill visa odds; som decimaler (standardinställningen), fraktioner eller amerikanskt.

Cash out är en viktig funktion som Hajper inte har förbisett. Genom Cashout-funktionen kan du stänga spel Hajper och försäkra din vinst om spelet ser ut att bli vinnande, eller minimera förlusten om det verkar som om ditt spel kommer att förloras. När du gör en Cashout får du inte tillbaka allt, men du ser hur mycket av dina pengar du får tillbaka om du väljer att stänga spel.

Cash-outs fungerar på singlar och kombos, men inte system. Cashouts gäller också bara en viss tidsperiod och du kan alltså inte garanterat alltid göra en cashout.

Sport och aktiviteter som finns att betta på

Hajper sportbetting är en himmel för de som älskar att betta på sporter och esporter. Det finns mängder av alternativ att välja mellan och nya du kan utforska hos Bookmakern. För det första finns självklart sporter som fotboll, tennis och ishockey att lägga vad på. Andra självklarheter inkluderar basket, volleyboll, handboll och motorsporter. Hästkapplöpning är också tillgänglig. Även kampsporter som boxning och MMA finns bland Hajper sportspel. Jag skulle kunna fortsätta lista sportspel Hajper.

Sporter du kanske inte tidigare bettat på är friidrott, beach volleyboll, dart och surfing.

Det är inte snålt när det gäller Hajper esport heller. Du hittar League of Legends, CS: GO, Dota 2, Rainbow Six och Valorant bland dina alternativ.

Håll koll på dina vad i realtid med Hajper live betting och live streaming

Att live streama matcher och tävlingar kan redan vara väldigt spännande på egen hand. Med betting är det ännu roligare. Du kan hålla koll på dina satsningar i realtid och se matcher spela ut genom att livestreama direkt på Hajpers sida. Du kan enkelt välja fliken “Live Nu” för att se vilka matcher som för nuvarande är live, och live streama de som du placerat ett vad på. Hajper Live streaming finns tillgängligt för många sporter och populära evenemang.

Snygg Hajper mobil sida, lika snygg app

Sidans design är mycket effektiv och snygg, och dessutom anpassad för alla olika enheter. Du kan använda denna bettingsida utan några problem.

Det går snabbt att lära sig hur man navigerar sidan och i ett hörn hittar du alltid kundtjänst vilket gör det lätt att be om hjälp om du ändå skulle ha problem, vare sig du besöker Hajper mobil eller Hajper desktop.

Hajper app gör det enkelt att hålla koll på dina bets och att livestreama vart du än är. Appen är lika väldesignad som webbsidan. Du kan dessutom sätta på notifikationer för att bli notifierad om någonting viktigt händer. Hajper app är tillgänglig för både iOS och Android.

Bettingsida du kan lita på

Du kan lita på bookmakers med svenska licenser, eftersom det innebär att det möter de höga krav som Spelinspektionen sätter upp, inte är riggade och blir regelbundet kontrollerade av Spelinspektionen för att se till att de uppehåller standarden.

Hajper är en sådan bookmaker. De har haft svensk licens sedan 2019, då nya lagar trädde i kraft.

Att dela din information hos Hajper är också tryggt. Webbsidan skyddar din information med SSL-kryptering. Det finns vissa detaljer om dig själv du måste dela med Hajper för att kunna använda tjänsten, eftersom du registrerar dig med BankID, men utöver detta slipper du dela personlig information. Kort sagt spelar du säkert hos Hajper.

Kundsupport hos Hajper – Livechatt, Mejl och Telefon

När det gäller kundsupport får Hajper högsta betyg.

Chattpersonalen är svensktalande och jag hade en ovanligt trevlig upplevelse när jag provade livechatten. Marcus, som var den kundpersonal jag kopplades till, kopplades jag till inom 10 sekunder. Han hälsade varmt, besvarade min fråga och såg till att jag inte behövde något mer innan chatten stängdes. Denna livechatt är tillgänglig 24/7, även för besökare som inte än registrerats.

Föredrar du att få ett svar mejlat till dig finns även detta som alternativ.

Ett telefonnummer finns också, men det är inte lika lätt att hitta. Vi har hittat all kontaktinformation och samlat den i formuläret nedan.

Företagsinformation
Namn Hajper Ltd.
Adress 3rd Floor, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, St. Julians, SPK1000, Malta
Grundades 2018
Spellicens/er MGA, Svensk Spellicens
Telefon +356 999 713 50
Mejl kundtjanst@hajper.com
Kontaktformulär Ja
Livechatt Ja

Våra tankar om Hajper bettingsida

Vi skulle inte vilja säga att Hajper är det bästa nätcasinot i Sverige, men det är definitivt där uppe bland toppen. Om de skulle erbjuda obegränsat med gratis utbetalningar och fler utbetalningsmetoder kanske bookmakern skulle förtjäna titeln!

Bookmakaren har många väldigt bra aspekt. Webbsidan är snabb, urvalet av sporter är bra, och du kan få support om du skulle stöta på några problem.

Om du inte behöver göra utbetalningar mer än två gånger om månader (och ärligt talat vet jag inte varför du skulle behöva det) och inte har något problem med att de kan ta lite tid är Hajper ett absolut utmärkt alternativ för dig att betta på.

FAQ

Ja, Hajper är en utmärkt bettingsida för nybörjare. Bookmakaren är lätt att använda och förstå, och registrering är dessutom väldigt okomplicerad. Om du skulle ha problem med att förstå ett koncept eller behöver hjälp av någon anledning finns svensk kundsupport tillgänglig för dig 24/7.

Så länge det operativsystem du vill använda har en webbläsare kan du spela på Hajper eftersom webbsidan är utformad för att passa alla skärmstorlekar. Förutom att spela genom webbläsaren är mobilappen även tillgänglig på både Android och iOS.

Vissa bookmakers låter dig betta och spela gratis för att prova innan du spelar med riktiga pengar, men Hajper är inte en av dessa bookmakers. För att kunna börja spela behöver du registrera dig med BankID och göra en insättning på i alla fall 100 kronor.

Du kan göra två gratis utbetalningar för varje 30-dagars tidsperiod. Om du vill göra mer utbetalningar än så tillkommer en avgift på motsvarande 5 euro (alltså ca 50 kronor) per extra utbetalning du begär. Hajper utbetalning tid är allt från några minuter till 72 timmar.

Recensioner av rekommenderade Svenska operatörer
open
Top